dimarts, 1 de desembre de 2009

PRESENTACIÓ DE LA CAPSA-LLIBRE: UN ABECEDARI PER APRENDRE A VIURE


El passat dia 19 de novembre, a l'Auditori Municipal de Terrassa, es presentà la Capsa-Llibre editada en commemoració dels 40 anys de l'Escola La Roda. Va ser un acte molt emotiu, amb l'esperada trobada de gent que feia anys que no ens vèiem, que va comptar amb la col·laboració de les cançons de l'Ester Formosa i de la dansa d'en Jordi Ros, això acompanyat de parlaments de la Pilar Benejam, el Salvador Cardús (com a expare), el Pep Busquet (ànima mater de la capsa) i en Toni Poch (professor i director de l'Escola fins la seva jubilació).
L'actuació de l'Ester, a mi personalment, em va fer posar la pell de gallina amb les interpretacions de cançons de l'enyorat Ovidi Montllor, una joia poc coneguda que mereixeria un reconeixement més mediàtic.
Pel que fa a la Capsa-Llibre, crec que el resultat final va ser espectacular. És de les poques idees cares de fer i difícils (degut a la seva complexitat material i a les múltiples col·laboracions que es van haver de coordinar) però que al final ha tingut un resultat notable pel que fa a la qualitat del producte. És una publicació interessant i que no està tancada, hi haurà noves incorporacions que un dia o altre hi anirem encabint. L'aportació artística dels separadors de les lletres crec que reflexa molt bé l'esperit de La Roda: hi ha de tot, fotogrtafia, il·lustració, ceràmica, disseny... de gent de totes les edats i de múltiples tendències.
Com a mostra penjo aquesta il·lustració de l'Alba Garcia que darrerament està fent uns contes maquíssims i amb una sensibilitat especial.
Tothom qui la vulgui comprar, pot passar per l'Escola La Roda o per la Llibreria Cinta on està a la venda per la mòdica quantitat de 30 Euros, que pel què és està molt bé de preu. Espero que us animeu a comprar-la i a fullejar aquest abecedari... passareu una bona estona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada