divendres, 20 de març del 2009

LA POLICIA ESTÀ AL SERVEI DELS CIUTADANS...



L'actuació dels Mossos d'Esquadra durant la manifestació dels Estudiants dimecres passat a Barcelona posa de manifest almenys dues coses:
La primera és que són els mateixos gossos amb diferent uniforme i cobrant més.
La segona és que els seus caps són una colla d'ineptes i uns cafres de l'alçada d'un campanar. Ja em direu que això de què el poder corromp és un tòpic, però si a més ets inútil, et converteixes amb un inútil corromput i això ja no s'aguanta.
Dissabte passat, pels carrers del centre de Terrassa, passejaven -aparellats- un mosso i un policia municipal. M'hi vaig acostar -no massa per si un cas- i en quin idioma parlaven? Qui ho endevini té una visita pagada al Centre de Normalització Lingüística!
El conseller Joan Saura s'està lluint amb aquesta actuació i d'altres que l'han precedit. Però no patiu, tots estan molt penedits d'haver vist el que van veure i demanen perdó a la gent si els van fer "pupa" i el director general diu que no tornarà a passar. En Xoan Saura sha d'acabar de llegir els informes que li redactin es caps de torn per a fer-se'n una idea i després ens explicarà el que va passar. Ja ho hem vist i en directe, Xoan, el que ha passat, i a qualsevol país civilitzat un inútil corromput, quan ho posa de manifest d'aquesta manera, se'l fa dimitir i dimiteix, també, qui l'ha recolzat. I els altres? ERC, PSC... qui camina amb un coix al final coixeja.
Ja ho deia en Quico Pidelaserra: La policia està al servei dels ciutadans... la continuació, vosaltres mateixos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada